ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است

عمارحکیم: دولت عراق باید به حملات ترکیه پاسخ دهد

«سید عمار حکیم» رهبر جریان حکمت ملی عراق در پیامی با محکومیت شدید حمله ترکیه به یک مرکز گردشگری در استان دهوک تاکید کرد که دولت عراق باید به حملات ترکیه پاسخ دهد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۲۹ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 20
کد خبر: ۱۴۳۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر حکیم در این پیام نوشت: حمله توپخانه‌ای ترکیه به یک مرکز گردشگری در استان دهوک را که موجب جان باختن و زخمی شدن شماری گردشگر شد، محکوم می‌کنیم.
رهبر جریان حکمت ملی عراق تاکید کرد که این اقدامات غیر قابل قبول و تکرار حملات به شهرها و روستاهای عراق نقض حاکمیت ارضی عراق است و اقدام قاطع دولت عراق در محکومیت و پیش گرفتن مسیرهای دیپلماتیک برای جلوگیری از تکرار آنها را ایجاب می‌کند.
حمله توپخانه ای ارتش ترکیه به مرکز گردشگری «په رخ» در مدیریت «زاخو» از منطقه «باتیفا» اقلیم کردستان عراق تاکنون باعث مرگ دستکم ۱۱ زن و کودک شده است و همه کشته شدگان نیز عرب عراقی (از جنوب و مرکز عراق و عمدتا بغداد) و گردشگر هستند.
بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوی منابع عراقی، تاکنون ۱۱ تن در این حملات توپخانه ای به بهانه سرکوب عناصر پ ک ک کشته و ۲۴ نفر نیز زخمی شده اند.
گزارش ها حاکی از آن است که بیمارستان های «دهوک» در اقلیم کردستان عراق هم اکنون مملو از زخمی ها است و هر لحظه بر تعداد مجروحان این حمله افزوده می شود.

در پی این حمله، شهروندان خشمگین عراقی با حمله به دفتر صدور روادید ترکیه در نجف، آن را تعطیل کردند و پرچم ترکیه را پایین کشیدند.
به گزارش رسانه های عراقی، این اقدام شهروندان عراقی در واکنش به حمله توپخانه ای ترکیه به یک مرکز گردشگری در اقلیم کردستان عراق صورت می گیرد.
خبرگزاری شفق نیوز نوشت: نیروهای نظامی، تدابیر امنیتی شدیدی را برای جلوگیری از هجوم شهروندان خشمگین به دفتر به اجرا گذاشتند.
در بغداد نیز نیروهای امنیتی برای جلوگیری و مقابله با هرگونه اقدام احتمالی مردم، تدابیر امنیتی را در اطراف دفتر صدور روادید ترکیه تشدید کردند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر